Vers vlees maaltijd

MaxidogVit®

Complete voeding voor alle hondenrassen

Ons vers vlees product is één van de beste is zijn soort. We kiezen ervoor om onze producten zo te maken dat ze de kwaliteit en samenstelling van leven in de natuur benaderen.

De hond is afkomstig van de wolf welke zijn voedsel in de natuur vindt. Herten, reeën en andere prooien. Uit onderzoek blijkt dat als eerste de maag en darm inhoud wordt gegeten, deze bevatten plantaardige producten die reeds verteerd zijn en de juiste bacteriën en enzymen bevatten. Daarna doet de wolf zich tegoed aan het vlees. De verhouding tussen vlees en andere bijproducten is 70% vlees en 30% anders.

Op deze wijze hebben wij onze producten ook samengesteld.

Door middel van koud afvullen en naderhand garen blijven de vitamines en mineralen die vanuit het voer vrij komen bewaard en komen ze ten goede aan uw hond.  De gegaarde groentes zorgen voor een nog betere verdraagzaamheid.

Het gebruikte vlees komt uit enkel gecertificeerde Duitse slachthuizen en staat onder constante controle.

Geen kunstmatige toevoegingen van geur-, kleur- en smaakstoffen en enkel Vit A, D en E als toevoeging en wat ons onderscheidt van alle andere producten is dat we ons voer mineraal hebben uitgebalanceerd met 106 verschillende mineralen en spoorelementen zodat de stofwisseling van uw hond optimaal functioneert.

Veel klachten zijn te wijten aan incomplete en slecht uitgebalanceerde voeding. In Nederland is het nog steeds niet verplicht om aan te geven wat er in het voer zit. Fabrikanten kunnen volstaan met Vlees en vleesdierlijke bijproduct.

We onderscheiden ons door

  • Enkel levensmiddelkwaliteit vlees
  • Geen kunstmatige toevoegingen
  • Dierproefvrij
  • Niet gen gemanipuleerd
  • Koud afgevuld en gestoomd
  • Geen vleesmeel en meel als ingrediënt
  • Mineraal uitgebalanceerd door mineralen uit zeelagen
  • Complete voeding

We hebben onze producten in een aantal verschillende smaken, waarbij we ervoor hebben gekozen 1 eiwitbron te gebruiken . Dat wil zeggen: gevogelte heeft ook alleen gevogelte als eiwit , dit met uitzondering van wild.

Voedingsadvies:

 Gewicht hond  Dagelijkse portie
 Tot 5 kg  200 gr
 6 – 14 kg  300 gr
 15 – 25 kg  400 gr
 26 – 35 kg  800 gr
 36 – 50 kg  1000 gr
 51 – 65 kg  1200 gr

De bovenstaande hoeveelheden zijn richtlijnen. De individuele behoefte hangt af van ras, activiteit, leefomstandigheden en andere factoren.

Download hier de flyer met de uitgebreide uitleg