Paarden

reico slider

Dieet voedingssupplement voor paarden. Bevorderlijk/onontbeerlijk bij herstel van verschillende ziektebeelden en natuurlijk ook voor gezonde paarden gezond te houden

De in het wild levende voorouders van onze huidige gefokte paarden konden zich in hun oorspronkelijke leefmilieu voeden met een groot aantal planten.
Bovendien groeiden deze grassen en kruiden op grond die nog niet was uitgeput door intensieve landbouw of beschadigd door milieu-invloeden.

Als wij onze huisdieren zo passend en daarmee zo gezond mogelijk willen voeden, volstaat het tegenwoordig niet ze uitsluitend voer te geven, dat fabrieksmatig is samengesteld en waaraan alleen enkele mineralen zijn toegevoegd.
De talrijke plantaardige bouwstoffen uit de verschillende kruiden die een in het wild levende planteneter binnen krijgt, kunnen alleen vervangen worden door een zo groot mogelijke variëteit aan te bieden van deze kruiden en mineralen.

Daarbij gaat het echter niet om de planten in hun geheel, maar alleen om de bouwstoffen in de cellen van de plant.
De cellulose uit de celwanden en de vezels in de planten worden weliswaar verwerkt door de spijsvertering van onze paarden, maar ze spelen door hun geringe hoeveelheid slechts een ondergeschikte rol in de energiehuishouding. Anderzijds zijn ze voor het dier, net zoals voor ons, alleen maar ballast..
Daarom onderwerpen wij onze voedingssupplementen aan een uniek verwerkingsproces zodat het dierlijk organisme de waardevolle stoffen direct en probleemloos kan opnemen.

Door het gebruik van planten uit verschillende streken en vermenging met verschillende algensoorten verzekeren we tegelijkertijd de verzorging met sporenelementen en microvoedingsstoffen die onontbeerlijk zijn voor een optimale gezondheid bij paarden.
Wij bieden voor uw paarden 13 variëteiten aan voedingssupplementen.
Hiermee kunnen tekorten die te maken hebben met inspanningseisen of de specifieke toestand van het paard worden aangevuld of liever nog van tevoren worden vermeden.

Onze Reico Partners adviseren u graag vrijblijvend over welk product bij uw dier past.